Zbm

ZBM portfolio

Zbm & B Professional
Zbm maakt graag gebruik van de expertise van B Professional op het gebied van marketingcommunicatie. B Professional adviseert en helpt Zbm vooral met haar corporate communicatie. Wij hebben voor hen inmiddels de volgende werkzaamheden verricht:

  • verzorgen van nieuwe vormgeving voor de website en webshop van Zbm op basis van het bestaande logo, inclusief het redigeren van de webteksten;
  • opstellen van een marketingplan;
  • ontwikkelen van een digitale nieuwsbrief, inclusief schrijven van de teksten en het verzenden hiervan naar alle relaties van Zbm;
  • ontwikkelen, uitvoering en analyseren van een direct mailing;
  • diverse, ondersteunende werkzaamheden op het gebied van marketingcommunicatie.

Zbm
Zbm Rotterdam is fabrikant van diamantgereedschap en sinds 1987 hét adres voor kwaliteitsgereedschap. Zbm Rotterdam verkoopt voornamelijk diamantzagen en -boren en heeft daarnaast ook de beschikking over een eigen werkplaats waarin zij machines en diamantgereedschap kan repareren.

“De samenwerking met B Professional ervaren wij als zeer professioneel in de zin van goede en duidelijke afspraken, welke correct worden nagekomen. Ook over de geleverde kwaliteit zijn alle medewerkers van Zbm Rotterdam zeer tevreden. Speciaal jullie vermogen om de wensen van de klant te vertalen in de juiste context en sfeer van ons bedrijf, mag zeker als pluspunt worden vermeld!”

Wladik Stuit – Directeur Zbm Rotterdam

www.zbmrotterdam.nl

B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!