Van Voskuilen

Van Voskuilen portfolio

Van Voskuilen Woudenberg b.v. & B Professional
B Professional ondersteunt Van Voskuilen Woudenberg b.v. voornamelijk bij haar corporate communicatie. Na een eerste communicatieproject naar volle tevredenheid voor hen te hebben afgerond, vertrouwden Van Voskuilen ons al snel ook andere projecten toe. Wij ondersteunden Van Voskuilen o.a. bij de volgende werkzaamheden:

  • op basis van de bestaande huisstijl een ontwerp ontwikkelen voor hun nieuwsbrief;
  • verzorgen van de lay-out/opmaak van hun nieuwsbrief;
  • schrijven en redigeren van uiteenlopende zakelijke teksten, o.a. webteksten, teksten voor de nieuwsbrief en advertentieteksten;
  • ontwikkelen van een corporate advertentieformat, inclusief de daadwerkelijke invulling hiervan.  

Van Voskuilen Woudenberg b.v
Van Voskuilen Woudenberg b.v. houdt zich bezig met het aanleggen en onderhouden van boven- en ondergrondse infrastructuur. Het bedrijf is ooit begonnen als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met circa 260 medewerkers. Van Voskuilen werkt voor de energie-, water-, telecom- en datasector.

“Wij ervaren de samenwerking als B (zeer) Professional. Het goed luisteren naar de klant is hun succesfactor. Een goede uitstraling van je bedrijf is niet uitzonderlijk. Je moet opmerkelijk onderscheidend zijn om mensen over je organisatie te laten praten. B Professional ondersteunt ons hier goed in.”


Gerdi Hoekstra en Magdalena Delifotis
– directiesecretariaat van Voskuilen Woudenberg b.v.

www.voskuilen.nl

B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!