Teksten schrijven

Een goede tekst is begrijpelijk, effectief, helder gestructureerd en aansprekend voor de doelgroep die je wilt bereiken. Dit klinkt simpel, maar soms is dit moeilijker dan je denkt en heb je behoefte aan extra hulp.  Op basis van het doel dat je wilt bereiken, schrijft B Professional graag duidelijke, aansprekende en correcte teksten voor je. Want met een aantrekkelijke en begrijpelijke tekst spreek je niet alleen de gewenste doelgroep aan, maar geef je ook direct een prima visitekaartje af. Of het nu gaat om: 

  • webteksten;
  • vacatureteksten;
  • folder- en/of brochureteksten;
  • advertentieteksten;
  • teksten voor jaarverslagen;
  • (nieuws)brieven. 

Redactie
Je hebt een tekst geschreven, maar je bent toch niet helemaal tevreden over het eindresultaat. Je twijfelt of alles wel juist geschreven is en of er geen stijlfouten in de tekst zitten. Eigenlijk vind je het wel prettig als iemand de tekst nog even nakijkt en de laatste schoonheidsfouten eruit haalt. Ook hiervoor ben je bij B Professional aan het juiste adres! Onze taalexperts laten hun kennis over het Groene Boekje graag los op jouw teksten.

Maatwerktrainingen
Wil je graag werken aan jouw eigen schrijfkwaliteiten? B Professional kan ook een maatwerktraining voor jou of jouw medewerkers ontwikkelen. Met handige tips en trucs laten we zien hoe je de eigen teksten kunt verbeteren en hoe je bijvoorbeeld een duidelijke en aantrekkelijke vacature- of webtekst schrijft.

Wil je meer informatie over onze tekstuele dienstverlening? Neem contact met ons op of bel naar 033 - 45 42 810 en leg ons jouw taal- en tekstvragen voor. 

B Clear!

Één van onze referentie cases: van Voskuilen BV

B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!