Het B Professional team

Bianca van der Zwaan

Bianca van der Zwaan

“Je doet iets met passie of je doet het niet, dat is mijn motto. De mensen die met mij werken, weten dat ik projecten altijd vol overgave oppak en dat zij op mij kunnen rekenen. Bij B Professional zijn we niet van de dikke rapporten, maar vooral van een praktische en doelgerichte aanpak. Ik vervul graag de rol van klantgerichte, betrokken en verantwoordelijke communicatieadviseur voor onze relaties en naast het feit dat ik hen graag werk uit handen neem, zet ik ze ook graag aan het nadenken over hoe zij zich precies willen positioneren. 

De passie voor arbeidsmarktcommunicatie en het ondernemerschap hebben mij in 2009 doen besluiten om B Professional op te richten. En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad! Als ondernemer ben je natuurlijk nooit klaar, dus ook in mijn vrije tijd ben ik regelmatig bezig met B Professional. Het recept om mijn hoofd leeg te krijgen en nieuwe energie op te doen? Leuke dingen doen met mijn gezin, een goed boek lezen en af en toe lekker uitwaaien in Noordwijk.”


Debby Overeem

Debby Overeem

“Communicatieprojecten voor onze opdrachtgevers zo goed en geruisloos mogelijk laten verlopen. Dat vind ik mijn belangrijkste taak als projectmanager bij B Professional. Welke vraag opdrachtgevers ook bij ons neerleggen op het gebied van marketingcommunicatie, zij moeten er blindelings op kunnen vertrouwen dat wij hun opdrachten snel en vakkundig oppakken. Door mijn studie Nederlands ben ik ook de taalpurist van ons team. Dus heb je een taalvraag, leg hem gerust aan mij voor.  

Ook in mijn vrije tijd ben ik dagelijks bezig met taal. Is het niet door het (voor)lezen van boeken, dan is het wel door op verzoek van mijn zoontje hele verhalen te verzinnen voor de Playmobil-poppetjes.  Daarnaast ben ik graag bezig met muziek en zing ik popballads, jazznummers of andere easy listening muziek.”


Cas Jenster

Cas Jenster

“Meer dan 30 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de marketingwereld en ik heb 20 jaar lang een eigen marketingcommunicatiebureau gehad. Tegenwoordig adviseer ik (jonge) ondernemingen en help ik hen bijvoorbeeld bij het opstellen van een duidelijke businessstrategie. We bepalen eerst wat de propositie is en aansluitend bekijken we hoe we de branding gaan aanpakken. De opdrachtgevers van B Professional kunnen gebruikmaken van mijn uitgebreide en jarenlange ervaring in de (arbeidsmarkt)communicatiebranche. Of het nu gaat om strategische sessies, uitgebreide businessanalyses, brainstormsessies, creatieve presentaties en oplossingen; niets is mij te gek. Sterker nog, ik kijk graag over grenzen heen zodat onze opdrachtgevers altijd kunnen rekenen op de beste communicatieoplossingen. 

Ook in mijn vrije tijd ga ik graag uitdagingen aan. Zo doe ik aan openwaterzwemmen en stap ik regelmatig op mijn mountainbike om een avontuurlijke fietsroute af te leggen. Daarnaast ben ik een levensgenieter die een goed glas wijn en lekker eten weet te waarderen.” 


Johan Ruitenberg

Johan Ruitenberg

“Klantgericht handelen is voor mij vanzelfsprekend. Ik wil dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over onze dienstverlening en dit betekent dat je snel moet kunnen handelen en improviseren. Het is iedere dag weer een verrassing hoe de dag verloopt, dat houdt mijn werk lekker afwisselend. Als er daarnaast op zijn tijd ook nog ruimte is voor een grapje, dan is mijn werkdag geslaagd. 

In mijn vrije tijd vind je mij regelmatig terug in de keuken. Ik maak graag een boswandeling.”


Jeanette de Ridder (beter bekend als Es de Ridder)

Jeanette de Ridder (beter bekend als Es de Ridder)

“Elke dag met plezier naar je werk gaan en samen met een klein en gedreven team onze klanten zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen. Dat betekent werken bij B Professional voor mij. Dagelijks begeleid en coördineer ik uiteenlopendeprojecten, hierbij denk ik graag in oplossingen en niet in problemen. Ik hou wel van een beetje hectiek op de werkvloer, daar bloei ik echt van op! 

Ik ben een familiemens en ik breng graag wat vrolijkheid en enthousiasme in de tent. Gelukkig kunnen mijn collega’s dit wel waarderen… Stilzitten is niets voor mij. Dus als ik een dag op kantoor heb gezeten, moet ik mezelf echt even uitleven op de tennisbaan of in de sportschool. B Active zullen we maar zeggen…”


Kim van de Vinne

Kim van de Vinne

“De klant is koning! Dat is en blijft mijn credo. Als projectmanager vind ik het mijn belangrijkste taak om onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat B Professional hun projecten goed en efficiënt afhandelt. Overleggen, samenwerken en snel schakelen met zowel opdrachtgevers als leveranciers, daar ligt mijn kracht. Hoe stressvol een project ook is, ik zorg voor het overzicht en bewaar de rust. Ik ben overwegend vrolijk en opgeruimd, dat helpt mij in elke situatie. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Je vindt mij geregeld terug langs de lijn bij de sportvelden om mijn kinderen aan te moedigen. Ik ben dol op lekker eten en drinken en ik kan een feestje op zijn tijd zeker waarderen. Ook kan ik erg genieten van hardlopen en wandelen in het bos of op het strand.”


Demi Hols

Demi Hols

“Mijn afstudeerstage bij B Professional is goed bevallen, dus toen zij mij een baan aanboden als account coördinator leek mij dit een mooie kans om met gezellige en professionele collega’s nog meer ervaring op te doen in het communicatievak. Als jongste teamlid werp ik dagelijks graag mijn frisse blik op allerlei verschillende projecten. Het vele contact met klanten en het bedenken van creatieve communicatieoplossingen vind ik het meest interessante aan deze baan. Natuurlijk heb ik nog veel te leren, dus ik hoop mij de komende jaren verder te ontwikkelen tot communicatieprofessional.  

Na werktijd ben ik vaak op en rondom het hockeyveld te vinden, samen met mijn vriendenteam. Ik hou enorm van gezelligheid en lekker uit eten gaan. Met vriendinnen probeer ik dan ook regelmatig nieuwe restaurantjes uit. De ervaringen hierover deel ik vervolgens graag met mijn collega’s."


Milou

Milou

“Met mijn springerige en speelse karakter zorg ik graag voor wat levendigheid op de werkvloer bij B Professional. Als mijn collega’s het erg druk hebben en wat gestrest zijn, dan zorg ik ervoor dat ze een beetje kunnen ontspannen. Ik wandel met veel plezier even met ze mee als zij in hun pauze een frisse neus gaan halen en ik vind het ook geen probleem om voor hen als speelkameraadje of knuffeldier te fungeren. Daarnaast haal ik natuurlijk ook wel eens grapjes uit door bijvoorbeeld iets uit hun tas te pikken en hier vervolgens hard mee weg te rennen. Natuurlijk heb ik ook een serieuze kant. Zo ben ik bijvoorbeeld heel milieubewust bezig met recyclen van theezakjes door ze uit de prullenbak van mijn collega’s te vissen. 

Van mijn baasje heb ik zelfs gehoord dat uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat ik als hond het stressniveau op de werkvloer kan verminderen en de productiviteit en de samenwerking tussen collega’s kan verbeteren. Dus zowel mijn baasje als mijn collega’s vinden mij een waardevolle aanvulling voor het team. Woef!


B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!