't Atrium

’t Atrium & B Professional
’t Atrium had een sterk verouderde website en wilde graag de vormgeving van hun website aanpassen. Zij wilde hun communicatie verder professionaliseren en ze vonden B Professional een geschikte partner hiervoor, omdat wij door onze jarenlange kennis en ervaring een bredere kijk hebben op communicatie. Tijdens de oriënterende gesprekken bleek al snel dat het aanpassen en opfrissen van de website meer tijd, energie en geld zou kosten dan de website opnieuw bouwen en compleet vernieuwen. B Professional is toen voor het ’t Atrium aan de slag gegaan met het maken van een nieuw ontwerp voor hun website. Daarnaast hebben wij ’t Atrium ook geholpen met het selecteren van een goed CMS. 

Andere werkzaamheden die B Professional verricht heeft voor ’t Atrium zijn: 

  • technische realisatie van de nieuwe website; 
  • bepalen van de juiste menu-indeling; 
  • voorstel doen voor een meer aansprekende en wervende tone-of-voice, o.a. door enkele teksten te herschrijven;
  • plaatsen van de content op de nieuwe website;
  • gedurende het project de planning en het budget bewaken. 

’t Atrium
’t Atrium is een openbare scholengemeenschap die toegankelijk is voor leerlingen uit alle sociale, culturele en politieke groeperingen. Zij willen leerlingen een gedegen vooropleiding bieden voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs of het wetenschappelijke onderwijs. Kenmerkend voor de schoolcultuur van ’t Atrium is een open, eerlijke en duidelijke omgang tussen docenten, leerlingen en ouders. Daarnaast willen zij door middel van hun onderwijs er niet alleen voor zorgen dat leerlingen hun diploma halen, maar ook een bijdrage leveren aan de bredere persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen. 

Het is erg prettig om met de mensen van B Professional te werken. Ze zijn betrouwbaar, werken snel en denken goed mee. Ze nemen veel werk uit handen en blijven betrokken, ook als het eindproduct al is afgeleverd. Echte professionals.” 

Thalita van Basten - Conrector havo/lid managementteam 't Atrium

www.t-atrium.nl

B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!