Stichting NOA

Portfolio stichting NOA

Stichting NOA & B Professional
Stichting NOA schakelt B Professional in als communicatie-expert. Wij verzorgen de complete marketingcommunicatie om op deze manier het Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt goed in de markt te positioneren. De communicatieactiviteiten die we oppakken voor Stichting NOA, zijn:

  • opstellen compleet communicatie- en pr-plan;
  • ontwikkelen en uitwerken van diverse communicatiemiddelen, bijvoorbeeld website, banners, advertenties, whitepaper, infographic;
  • websitebeheer;
  • verrichten van diverse, ondersteunende werkzaamheden. Denk hierbij aan het helpen bij de organisatie en uitvoering van informatiebijeenkomsten, opstellen en versturen van persberichten, afhandelen van mail en telefoontjes met specifieke vragen over het Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt.

Stichting NOA
Stichting NOA wil inzicht krijgen in de media die mensen raadplegen als zij op zoek zijn naar een baan. Sinds 2003 brengen zij het Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt (NOA) uit. Door middel van semi-continu, objectief onderzoek brengt de stichting gegevens in kaart die te gebruiken zijn voor het ontwikkelen of verder vormgeven van effectieve arbeidsmarktcommunicatie.

“B Professional is al jaren een gewaardeerde partner van NOA. Bianca van der Zwaan en haar mensen denken en werken mee aan het in de markt zetten van ons onderzoek, zowel in het bestuur als in hun rol van het communicatiebureau van onze stichting. We zijn erg blij met hun inzet, ze zijn zoals hun naam ook zegt, echte professionals.”  

Irena Petric – Bestuursvoorzitter Stichting NOA.

www.noa-onderzoek.nl

B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!