Nieuwe website ’t Atrium

Begin november heeft ’t Atrium, een middelbare school in Amersfoort, met gepaste trots haar nieuwe website gelanceerd. Ook B Professional gloeide van trots, want wij hebben met veel plezier en toewijding deze nieuwe website ontworpen en de technische realisatie hiervan voor onze rekening genomen.

Tijdens de eerste oriënterende gesprekken met B Professional gaf ’t Atrium in eerste instantie aan dat zij de vormgeving wilde aanpassen, maar al snel bleek dat de website niet meer voldeed aan de wensen en eisen voor deze tijd. Vandaar dat er werd besloten om de website compleet te vernieuwen. Naast het leveren van een nieuw ontwerp en de technische realisatie van de website, heeft B Professional ’t Atrium ook geholpen met de volgende zaken: 

  • bepalen van de juiste menu-indeling;
  • advies voor een meer aansprekende en wervende tone-of-voice van de webteksten; 
  • plaatsen van content op de nieuwe website. 

Moch je nieuwsgierig geworden zijn naar het eindresultaat van dit project, kijk dan eens op onze website in ons portfolio overzicht of bezoek de website van ’t Atrium. Heb je zelf behoefte aan advies op het gebied van online communicatie? Mail ons of bel 033 460 30 40, want natuurlijk adviseren wij je graag!   

B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!