Mediastrategie en -inkoop

Ben je op zoek naar een professionele partner die je adviseert op het gebied van media, of het nu gaat om een ad-hocplaatsing, media-inkoop, mediaplanning of een campagnematige aanpak? B Professional helpt je hier graag bij! Zo hebben wij een speciaal team in huis dat het hele proces van mediaplaatsingen voor je kan verzorgen, zowel online als in print. Om je een zo optimaal mogelijke service te bieden en je zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, werken wij volgens een nauwkeurige routing. Deze aanpak zorgt er bovendien voor dat er continu huisstijl-, plannings- en budgetbewaking plaatsvindt, zonder dat je daar zelf tijd aan hoeft te besteden. Daarnaast profiteer je van een scherpe tariefstelling door onze goede contacten met alle media-exploitanten en onze ROTA-certificering.

Bereik mediatitels
B Professional kan het Nationaal Onderzoek Arbeidsmarktcommunicatie (NOA) voor je raadplegen, zodat je weet via welke media je de gewenste doelgroep het beste kunt bereiken. Door middel van dit onderzoek kunnen wij onder andere voor je in kaart brengen op wat voor manier deze doelgroep zich oriënteert en welke factoren zij belangrijk vindt bij de keuze voor een (nieuwe) baan. Daarnaast hebben we ook de beschikking over andere mediaonderzoeken die we voor je kunnen raadplegen om te achterhalen hoe we jouw doelgroep(en) het beste kunnen bereiken.

Als je meer wilt weten over de mediadiensten die we je kunnen bieden, bel of mail ons. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. 

B Interested!

Bel mij Bianca
 

B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!