Bovenverdieping te huur

Per direct te huur:
De gehele bovenverdieping in het bedrijfspand van B Professional aan de Ruimtesonde te Amersfoort staat ter beschikking voor verhuur. Het bevindt zich op een kleinschalig opgezet kantorenpark op het bedrijfsterrein “Calveen”. Het pand is langs de A1 gevestigd en er is parkeergelegenheid in de buurt. Ook met het openbaar vervoer (bus) is het goed te bereiken. 

De bovenverdieping is ± 105 m2 inclusief keuken en een vergaderzaal, welke gedeeld wordt met B Professional, het communicatieadviesbureau dat gevestigd is op de benedenverdieping. De keuken is voorzien van een vaatwasser en koelkast. De te huren ruimte wordt gestoffeerd opgeleverd (gemeubileerd in overleg). Per maand bedragen de kosten € 1.000,- per maand, exclusief gas/water/licht en BTW. De overige twee kamers die zich bevinden op de bovenverdieping zijn volledig voor eigen gebruik. 

Indeling:
Wanneer u bij de ingang direct de trap op gaat, komt u uit op de bovenverdieping. Daar is een grote hal met aansluitend de gedeelde keuken en vergaderzaal. Verder zijn er twee kamers die alleen voor uw gebruik zijn en een tweede trap naar de benedenverdieping, waardoor makkelijk het (gedeelde) terras te bereiken is, gelegen aan de achterzijde van het pand. Boven is er ook toegang tot een klein balkon. De bovenverdieping is verder voorzien van een toilet met wastafel. Eventueel is het mogelijk om in de hal een extra werkplek te creëren. 

Bovenverdieping Ruimtesonde 7

Over B Professional:
Een communicatieadviesbureau, actief met een klein, gedreven team. Bij voorkeur op zoek naar een huurder die een samenwerking aanspreekt en/of bedrijfsgerelateerde werkzaamheden uitvoert zoals webdesigners, marketeers, conceptontwikkeling etc. 

Bezichtigen?
Bel 033 - 460 30 40 of mail naar b.vanderzwaan@bprofessional.nl

Faciliteiten: Interne + externe zonwering 
  Airco
  Verwarming 
  Internetverbinding
Prijs: € 1.000,- per maand, exclusief gas/water/licht en BTW
Borg: € 1.000,-
Inrichting: Gestoffeerd (gemeubileerd in overleg)
Beschikbaar vanaf: Per direct
Woonlaag: 1e woonlaag
Bouwjaar: 1997
Oppervlakte: ± 105 m2
B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!