Arbeidsmarktcommunicatie

Goede arbeidsmarktcommunicatie is van doorslaggevend belang voor een goed werkgeversimago. Een onderscheidend, duidelijk en realistisch werkgeversimago zorgt er voor dat je precies die medewerkers aantrekt die je nodig hebt. Ook interne communicatie richting de huidige medewerkers is een belangrijk agendapunt voor arbeidsmarktcommunicatie. Want door het talent dat je in huis hebt te koesteren, te motiveren en te enthousiasmeren zorg je ervoor dat je deze waardevolle medewerkers behoudt voor jouw organisatie.

B Professional houdt jou als werkgever graag een spiegel voor en maakt je, liever nog, attent op zaken waar je zelf in eerste instantie niet direct aan denkt. Door onze jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde expertise kun je altijd rekenen op deskundig advies. Of het nu gaat om een complete strategie voor arbeidsmarktcommunicatie, een ‘werken-bij-site’, de juiste selectie van middelen of media, referral recruitment, inzet van social media, interne communicatieprojecten of het schrijven van goede vacatureteksten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
B Curious en neem contact met ons op. Bianca komt graag bij je langs voor een vrijblijvende afspraak.

Een van onze referentiecases: Mercuri Urval

Wervingscommunicatie 

Wij zijn B Professional, een communicatieadviesbureau met veel ervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en marketingcommunicatie. Als communicatiebureau zijn wij gespecialiseerd in wervingscommunicatie. B Professional is verantwoordelijk geweest voor verschillende wervingscampagnes voor onder anderen ROC Midden Nederland (voorheen ROC de Amerlanden) en The British School of The Netherlands. De werkzaamheden die wij voor hen hebben verricht zijn onder meer het ontwikkelen van een wervingsstrategie, vacatures online plaatsen op jobboards, wervende teksten schrijven en het ontwikkelen van een advertentieformat en online banners voor de werving van docenten.
Daarnaast hebben wij ledenwerving gedaan voor de Raad van Toezicht op de Vrije School Noord en Oost Nederland, Zaan Primair, de PO-raad en het Petrus Canisius College.

Wilt u komend schooljaar uw team versterken met een aantal docenten, maar geen idee hoe u dit realiseert? Wij bieden hulp bij het overbrengen van de identiteit van de school en het werven van docenten die hierbij aansluiten. Wij willen mensen begeleiden bij keuzes die er toe doen. Graag zetten wij onze kennis en ervaring in om scholen bij te staan bij de werving van nieuwe studenten en docenten. 

Bel mij Bianca
 
B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!