Online Marketing

Uw online business development in vertrouwde handen!

Een aantrekkelijke website ontwikkelen is één ding, uw site up-to-date én vindbaar maken voor de door jouw gewenste doelgroep is een andere. En juist dit up-to-date houden van de website en het goed vindbaar zijn als bedrijf in de online wereld, is ontzettend belangrijk. Zeker als je omzetgroei wilt realiseren die de concurrenten doet verbazen, en welke ondernemer wil dit nu niet? B Professional helpt je graag om het optimale rendement uit je online ondernemerschap te halen én werkt samen met je aan een optimale online strategie. 

Online en offline strategie ontwikkelen   

B Professional analyseert als eerste je website, maakt daar een rapportage van en op basis van deze rapportage bespreken we gezamenlijk waar de kansen en wensen voor jouw bedrijf liggen. Daarbij hoort ook een strategische verkenning van onder andere de omgevingsfactoren. Om de effectiviteit van jouw uitingen te optimaliseren, zetten wij diverse instrumenten in. Met als doel het gewenste bereik te genereren, de juiste doelgroep voor jouw website te interesseren en daarmee uiteindelijk te zorgen voor zoveel mogelijk conversie. Vanzelfsprekend bepalen we samen met je, welke instrumenten we definitief gaan inzetten. Vervolgens analyseren we de uitkomsten en adviseren wij je over de te nemen vervolgstappen. Op deze manier werken we samen aan conversieoptimalisatie en zorgen we voor een effectieve online aanwezigheid. Een conversie kan bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een aankoop. Elk van de genoemde doelstellingen vraagt om een toegespitste strategie. B Professional helpt je graag bij het opstellen van een geschikte strategie, zodat je op een succesvolle wijze de markt kunt benaderen.

SEO optimalisatie

 

De grootste misvatting die er binnen een bedrijf kan heersen over SEO, is dat het een eenmalige activiteit is. Maar SEO is iets waar je doorlopend alert op moet zijn en wat zeker op de dagelijkse of wekelijkse agenda moet staan. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee de hoogte in de zoekresultaten (van Google, Bing en Yahoo) bepalen, wijzigt continu. 71% van de Google-gebruikers kijkt niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Dus je wilt natuurlijk niet op de tweede pagina staan en vanzelfsprekend zit de concurrentie ook niet stil… Tijd voor actie dus! 

Contentbeheer

De hoeveelheid content, denk hierbij aan tekst, beeld, video, geluid, infographics, whitepapers, etc., is bij veel organisaties de laatste jaren exponentieel gegroeid. Tegelijkertijd is de content juist dé toegevoegde waarde als het gaat om het behalen van de marketing- en communicatiedoelstellingen. Op wat voor manier kun je de content wijzigen, zodat:

  • de klantgerichtheid verbetert;
  • je sneller kunt inspelen op de actualiteit;
  • je eenvoudig en helder kunt vertellen wie u als organisatie bent en wat u voor bestaande en nieuwe klanten kunt betekenen.
  • B Professional neemt je bij de hand en creëert voor je toepasselijke en aansprekende content. Onze tekstschrijvers schrijven en plaatsen pakkende (SEO)- teksten en de vormgevers ontwikkelen of zoeken bijpassend beeldmateriaal en plaatsen dit op uw website. 

 Webbeheer- en onderhoud

Krijgt het webbeheer of –onderhoud binnen jouw bedrijf ook minder aandacht dan eigenlijk zou moeten, bijvoorbeeld vanwege het ontbreken van tijd of gebrek aan expertise? Dan is dit het moment om B Professional in te schakelen! Op basis van jouw specifieke wensen en eisen kunnen wij een aantrekkelijk pallet oplossingen voor je samenstellen voor het webbeheer en –onderhoud, zodat je er weinig tot geen omkijken meer naar hebt én je zeker weet dat het beheer en onderhoud in deskundige en vertrouwde handen is. Dit geldt niet alleen voor uw website, maar ook voor het onderhouden of beheren van de verschillende social mediakanalen. Op dit moment verzorgt B Professional voor diverse opdrachtgevers het webbeheer en –onderhoud. Wij ontwikkelen, beheren en onderhouden o.a. corporate websites, carrièresites en webshops. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit projectmanagement, CMS-beheer, content beheer, het bedenken en uitvoeren van online marketingstrategieën, SEO en SEA en het bijhouden en analyseren van de voor u relevante statistieken.  

Conversie optimalisatie

Wij ontwikkelen een doordachte onlinestrategie.Als wij de conversie gaan optimaliseren en actief aan de slag gaan op het gebied van online zichtbaarheid, dan betekent dit concreet dat we de volgende werkzaamheden voor je gaan verrichten:

  • Met een persoonlijk dashboard in Google Analytics helpen wij je aan overzichtelijke bezoekersstatistieken.
  • Met een responsive design optimaliseren wij de website voor tablet en mobiel.
  • Wij verzorgen de aanwezigheid op Sociale media; LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube en Google+.
  • Wij schrijven goede content en in het oog springende teksten.
  • B Professional verzorgt de zoekmachineoptimalisatie en desgewenst Google Adwords-campagnes.
  • Wij ontwikkelen een aansprekende nieuwsbrief of ´rumour around the brand´ om traffic te verhogen. 

 Analytics en data

Het credo ‘Meten is weten’, dringt steeds meer door in onze samenleving en is in het bedrijfsleven al helemaal niet meer weg te denken, want je wilt natuurlijk wel weten of de veranderingen die je doorvoert ook daadwerkelijk effect hebben. Dus vanzelfsprekend voorzien wij je van de nodige Google Analytics statistieken als wij het webmanagement voor je verzorgen. Met onze tools kun je niet alleen de conversies meten, maar je krijgt ook inzicht in hoe jouw bezoekers je site gebruiken, hoe zij op jouw site terechtkomen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen. Je ontvangt van ons een rapportage waarin je allerlei inhoudelijke informatie vindt, die je vervolgens weer kunt gebruiken om de gebruikerservaring van de webbezoekers, je bestaande en potentiële klanten, kan verbeteren. En hoe positiever hun ervaring is, hoe groter de kans op een succesvolle en duurzame klantrelatie.

B Professional. Resultaat zonder gedoe!

B Professional is een ervaren en professioneel (online) communicatiebureau met een compleet en uitgebreid dienstenpakket op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, marketingcommunicatie, onlinemarketing en mediastrategie en inkoop.

B Professional neemt je graag het werk dat nodig is om je doelstelling te behalen uit handen, precies op de momenten dat dit nodig is. Bijvoorbeeld omdat er te weinig expertise, tijd of mankrachten voor handen is om een communicatieproject succesvol te laten verlopen of af te ronden. Door onze jarenlange ervaring in de communicatiebranche, hebben wij de nodige expertise opgebouwd van alle aspecten die bij een communicatietraject komen kijken. Doordat wij de juiste strategieën voor je kunnen opstellen, uitvoeren en gedurende het traject altijd het overzicht behouden, kun je al jouw communicatie(projecten) met een gerust hart aan ons toevertrouwen. B Professional en daag ons uit! 

Wij komen graag bij je langs om te bespreken waar behoefte aan is.  Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor of neem direct contact met ons op. 

B Efficient!  

B PROFESSIONAL EN DAAG ONS UIT!